Podvojné účtovníctvo - Cvečková, Mária
Účtovná uzávierka v podvojnom účtovníctve za rok 2017 - malá účtovná jednotka. Platná legislatíva k 31.12. 2017 týkajúca sa vedenia účtovníctva a zostavenia ÚZ pre malé účtovné jednotky. Ilustračné príklady.