Some Selected Legal Aspects of the Activity Rules in Relation to the Financial Agent's Clients - Slezáková, Andrea, 1980-
Analýza vybraných konceptov ako finančné sprostredkovanie a jeho výkon v záujme práv klienta a oprávnených záujmov, odbornej starostlivosti v súlade so zásadami spravodlivého správania sa v podnikaní.