Koncentrace pozornosti v kontextu psychických stavů jako předpoklad pro úspěšnou práci s pokročilými automatizovanými systémy velení a řízení - Pospíšil, Roman
Koncentrácia pozornosti ako jeden zo základných predpokladov pre úspešnú prácu s Pokročilými automatizovanými systémami velenia a riadenia (PASVR) v prostredí Ozbrojených síl Českej republiky. Zisťovanie úrovne a rozdielov koncentrácie pozornosti u budúcich užívateľov PASVR z hľadiska vybraných psychických stavov pred a po záťaži. V stave po záťaži nárast počtu riešených úloh a tiež ich správnosti.