Vplyv finančnej krízy na hlavné svetové burzy cenných papierov a súčasný stav na akciových trhoch - Rudášová, Zuzana
Problematika finančnej krízy v roku 2008 a jej dopad na hlavné svetové burzy cenných papierov. Burzové indexy troch najväčších svetových búrz, konkrétne New Yorskej burzy NYSE, index DIJA 30; Tokijskej burzy TSE, index Nikkei 225 a Londýnskej burzy LSE, index FTSE 100 počas finančnej krízy a v súčasnosti, v roku 2017 až po 5.1.2018.