Správa daní od januára 2018 - Danajovičová, Katarína
Dňa 11.10.2017 bol schválený vládny návrh č.650, ktorým sa mení a dopĺňa zákon (č. 563/2009 Z.z.) o správe daní ("daňový poriadok"). Novelizácia nadobúda účinnosť 1.1.2018, v niektorých bodoch od 1.1.2019.