Spotrebné dane a ich uplatňovanie v praxi - Válek, Juraj, 1981-
Povinnosti daňových subjektov a komunikácia s colným úradom v režime pozastavenia dane. Spôsoby výpočtu daňovej povinnosti. Problematika pestovateľských páleníc. Novelizácia zákonov v platnosti od januára 2018.