Indicator of consumer confidence in Slovakia and its evaluation in chosen period of time - Súkeníková, Katarína
Hodnotenie úrovne spotrebiteľskej dôvery na Slovensku s odkazom na Index spotrebiteľskej dôvery (CCI). Porovnanie hodnoty dôvery od začiatku októbra 2015 do konca októbra 2016. Monitorovanie atmosféry medzi spotrebiteľmi pre rôzne subjekty na trhu. Definovanie dôvery spotrebiteľa a metodiky v podmienkach Slovenskej republiky. Výsledky výskumu s názvom Consumer Survey IV., ktorý bol realizovaný a publikovaný Štatistickým úradom Slovenskej republiky.