Vývoj a predikcia zamestnanosti v EÚ podľa pohlavia, veku a vzdelanostnej úrovne - Megyesiová, Silvia, 1969-
Analýza zamestnanosti v EÚ podľa vybraných oblastí: pohlavie, vek a vzdelanostná úroveň. Vývoj mier zamestnanosti v ôsmich rôznych kategóriách a prognózy ich vývoj na štyri nasledujúce roky na kvartálnej báze.