Hodnotenie efektívnosti inovačnej aktivity - Šefčíková, Denisa
Ukazovatele inovačnej aktivity. Ciele hodnotenie inovačných činností v podniku. Metódy hodnotenia inovačnej aktivity. Efekty inovačných procesov.