Kamerové systémy podľa zákona o ochrane osobných údajov - Macová, Marcela
Zákon o ochrane osobných údajov umožňuje spracúvať osobné údaje vo viacerých kamerových systémoch. Ide najmä o monitorovanie priestorov prístupných a priestorov neprístupných verejnosti a monitorovanie zamestnancov na pracovisku. Dokumentácia ku kamerovým systémom.