Vznik stálej prevádzkarne a uplatňovanie metód na zamedzenie dvojitého zdanenia - Brnová, Miroslava
Definícia a vznik stálej prevádzkarne. Zamedzenie dvojitého zdanenia - druhy metód a ich vymedzenie v slovenskom daňovom systéme.