Výkonnosť podniku a jej meranie - Harmanová, Romana
V súčasnej dobe silnej konkurencie je veľmi dôležité sledovať a analyzovať vývoj hospodárenia podnikateľských subjektov a tieto výsledky následne vyhodnocovať a porovnávať s ostatnými subjektmi na trhu. Hodnotenie výkonnosti ako proces podporujúci rozvoj podniku. Meranie a hodnotenie výkonnosti. Prístupy k meraniu výkonnosti.