Aplikácia Six Sigma vo vybranom podniku - Lacko, Roman, 1988-
Optimalizácia údržby priemyselných systémov pomocou základov Lean Six Sigma. Lean Six Sigma je metóda zlepšovania kvality a ziskovosti založená na statickom zvládnutí procesu a je to aj štýl riadenia založený na vysoko regulovanej organizácii, ktorá sa venuje riadeniu projektu. Metóda je založená na piatich hlavných krokoch zhrnutých v skratke (DMAIC): definovať, merať, analyzovať, zlepšovať a kontrolovať. Aplikácia metódy na údržbové procesy s využitím metód údržby počas piatich fáz tejto metódy pomôže znížiť náklady a straty s cieľom dosiahnuť optimálne výsledky z hľadiska zisku a kvality.