Kvalita života a udržateľný hospodársky rast - Andrejovský, Pavol, 1975-
Environmentalizácia, politika a hospodársky rozvoj. Environmentálny akčný program. Ekonomické faktory a kvalita životného prostredia. Index environmentálnej výkonnosti (EPI) a index ľudského rozvoja (HDI).