Individuálna účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2017 - Turóciová, Jana
Účtovné právne predpisy ovplyvňujúce postupy účtovania a zostavenie individuálnej účtovnej závierky podnikateľov, zmeny od 1.1.2017. V nadväznosti na novelu Obchodného zákonníka (č. 264/2017 Z.z.) je potrebné venovať osobitnú pozornosť inventarizácii rozdielu majetku a záväzkov a to najmä účtu 413 - Ostatné kapitálové fondy. Príklady.