Sinnvoller Fremdsprachenunterricht mit Mind und Concept Maps - Kucharová, Jana, 1981-
Zmysluplné učenie v oblasti výučby cudzích jazykov pomocou mapových techník. Príklady uvedených techník vo výučbe cudzích jazykov (pomocou príkladu lekcie DaF) - podpora práce s vizuálnymi prezentáciami a analýza odborných textov väčšieho rozsahu.