Audit riadenia ľudských zdrojov - aplikácia v oblasti vzdelávania zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Audit riadenia ľudských zdrojov je nástrojom spätnej väzby, ktorý umožňuje zefektívniť riadenie ľudských zdrojov, jeho postupy, procesy a metódy. Vymedzenie pojmu audit riadenia ľudských zdrojov, jeho obsah, priebeh a posilnenie postavenia tejto disciplíny v budúcnosti. Audit vybranej činnosti riadenia ľudských zdrojov, konkrétne vzdelávania a rozvoja zamestnancov na príklade podniku MOPS PRESS, s. r. o.