Zostavenie účtovnej závierky za rok 2017 v jednoduchom účtovníctve - Marková, Jana
Právna úprava účtovnej závierky za rok 2017 v jednoduchom účtovníctve. Zákon (č. 431/2002 Z.z.) o účtovníctve v znení neskorších predpisov a opatrenie (č. MF/27076/2007-74), ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek. Príklady.