Využitie marketingovej stratégie ako efektívneho nástroja v podniku SKI Dubovica - Mucha, Martin
Marketingová stratégia lyžiarskeho strediska SKI Dubovica. Analýza marketingovej stratégie strediska a vypracovanie návrhov na zlepšenie jeho aktuálnej marketingovej stratégie.