Digitálne verejné priestory a digitálna priepasť - Hudák, Matej, 1984-
Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti. Hodnotenie krajín Európskej únie podľa Indexu digitálnej ekonomiky a spoločnosti. Digitálne verejné priestory.