Ochrana obetí rodovo podmieneného násilia páchaného na ženách - Magurová, Hana, 1986-
Rodovo podmienené násilie páchané na ženách ako diskriminácia. Problematika násilia na pôde Organizácie Spojených národov a Rady Európy. Strategický záväzok k rodovej rovnosti 2016-2019.