Zníženie základného imania spoločnosti s ručením obmedzeným - Sýkorová, Michaela
Ak sa spoločnosť s ručeným obmedzeným rozhodne znížiť základné imanie, musí dodržať viacero zákonom stanovených povinností. Na príklade jednoosobovej spoločnosti s ručením obmedzeným vysvetlené ako postupovať, aké lehoty je dôležité dodržať a ako jednotlivé úkony pri znížení základného imania zaúčtovať.