Novelizované znenie Smernice Európskeho paralmentu a Rady 2013/34/EU s ohľadom na vykonávacie rozhodnutie účinné od novembra 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
V roku 2013 vstúpila do platnosti Smernica Európskeho paralmentu a Rady 2013/34/EU z 26. júna 2013 o ročných účtovných závierkach, konsolidovaných účtovných závierkach a súvisiacich správach určitých druhov podnikov, ktorou sa mení Smernica Európskeho paralmentu a Rady 2006/43/ES a zrušujú smernice Rady 78/660/EHS a 83/349/EHS.