Problematika komunitních služeb jako nedílná součást rozvoje sociální práce - Merhaut, Marek
História a súčasný stav komunitnej práce. Sociálne služby starostlivosti o deti a rodinu, služby pre seniorov. Plánovanie a financovanie komunitnej práce. Komunitní pracovníci a syndróm vyhorenia. Profesijný rozvoj, vzdelávanie a rekvalifikácia zamestnancov v sociálnych službách.