Zmeny v IAS 16 a IAS 38 v súlade s Nariadením Komisie (EÚ) č. 2015/2231 uplatniteľné pre účtovné obdobia začaté od 1.1. 2016 a nesôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prijaté zmeny pre IAS 16 Nehnuteľnosti, stroje a zariadenia a IAS 38 nehmotný majetok.