Zmeny v IAS 1 v súlade s Nariadením Komisie (EÚ) č. 2015/2406 uplatniteľné pre účtovné obdobia začaté od 1.1. 2016 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prijaté zmeny pre IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky.