Peculiarities in convergence of slovak capital stock to western countries - Morvay, Karol, 1973-
Problém nedostatočnej kapitálovej zásoby v slovenskej ekonomike. Rozdiely medzi západnou časťou Európy a bývalými socialistickými krajinami. Zhrnutie ako slovenská ekonomika prekonala tento nedostatočný kapitálový problém a v ktorých priemyselných odvetviach.