Bytová výstavba v Slovenskej republike v kontexte zmien bytovej politiky - Vidová, Jarmila, 1967-
Analýza vývoja bytovej výstavby v Slovenskej republike. Vlastníctvo nehnuteľností a jeho vývoj v regiónoch SR.