Niektoré užitočné príkazy jazyka R pri manipulácii s údajmi - Páleš, Michal, 1984-
Rozšírenie učebnice "Jazyk R v aktuárskych analýzach (2017)" o užitočné príkazy, ktoré môže používateľ (aktuár) využiť pri manipulácii s údajmi. RStudio ako populárny editor kódu jazyka R. Ilustratívne príklady v jazyku R s kompletným kódom.