Postavenie starobného dôchodkového sporenia v dôchodkovom systéme Slovenskej republiky - Sika, Peter, 1975-
Špecifikácia dôchodkového systému uplatňovaného v Slovenskej republike v kontexte váhy starobného dôchodkového sporenia. Problém udržateľnosti dôchodkového systému z pohľadu verejných financií a demografických trendov ako aj identifikácia opatrenia prispievajúceho k finančnej stabilizácii dôchodkového systému.