Ekonomické a legislatívne aspekty zamestnávania v Slovenskej republike - Ištočková, Mária
Teoretické aspekty zamestnávania v Slovenskej republike. Stratégie ľudských zdrojov. Ekonomické a legislatívne aspekty zamestnávania na Slovensku.