Pracovná motivácia slovenských matiek s deťmi do troch rokov - Mareková, Michaela
Príčiny prepadu zamestnanosti matiek v rannom štádiu starostlivosti o dieťa. Harmonizácia pracovného a rodinného života na Slovensku a vo svete. Materská a rodičovská dovolenka na Slovensku a v EÚ. Materstvo a jeho dopad na zamestnanosť žien.