Portugal, Slovakia, and the political counter-reformation of the twentieth century (1910-1939) - Polačková, Zuzana
Porovnávacia analýza politickej dynamiky Portugalska a Slovenska v prvej polovici 20. storočia z hľadiska dôležitosti konzervatívneho politického katolicizmu.