Ekonomická motivácia rozvoja využitia digitálnych technológií v ekonomike - Rohárová, Slavomíra
Ekonomické motivačné faktory, ktoré podporujú rozvoj digitálnej technológie v ekonomike. Charakteristika oblasti informačných systémov a digitálnych technológií. Pojem Business Intelligence. Charakteristika digitálnej technológie a jej úlohy v ekonomike.