Dôsledky a opatrenia vyplývajúce z poslednej celosvetovej finančnej krízy - Sieber, Jakub, 1992-
Príčiny a súvislosti vedúce k hospodárskej kríze. Expanzia finančných derivátov. Sekuritizácia. Subprime hypotéky. Kolaps inštitúcií.