Intenzita práce a kvázi-nezamestnanosť slovenských domácností v roku 2014 - Šoltés, Erik, 1974-
Stupne intenzity práce domácností. Opis vstupných vysvetľujúcich premenných. Analýza individuálneho vplyvu relevantných faktorov na intenzitu práce slovenských domácností v roku 2014.