Ekonomické aspekty vybraných prírodných zdrojov vo svetovom hospodárstve - Andrejková, Lucia
Charakteristika vybraných obnoviteľných zdrojov energie, najmä slnečnej energie a ich efektívne využitie na zlepšenie životného prostredia. Investičné priority a program na podporu využívania obnoviteľných zdrojov na Slovensku.