Analýza zložiek účtovnej závierky podniku - Čačková, Petra
Analýza jednotlivých zložiek účtovnej závierky podnikateľských subjektov z hľadiska ich obsahového vymedzenia, kritérií pre ich vykázanie v účtovnej závierke a spôsobu ich prezentovania v účtovnej závierke podnikateľských subjektov.