Posúdenie vplyvu relevantných faktorov na riziko chudoby slovenských domácností na základe zisťovania EU-SILC 2015 - Šoltés, Erik, 1974-
Posúdenie vplyvu vybraných faktorov na riziko chudoby slovenských domácností na základe databázy EU-SILC 2015 (referenčný rok 2014). Vstupné faktory a posúdenie ich vzťahu k riziku chudoby a sociálneho vylúčenia. Posúdenie vplyvu uvažovaných faktorov na riziko chudoby v roku 2014 prostredníctvom logistickej regresie.