<The> importance of information security management system in Slovak e-business - Korček, František
Výsledky prieskumu zameraného na súčasný stav riadenia informačnej bezpečnosti v slovenskom elektronickom obchode. Zhodnotenie korelácie medzi nákladmi informačnej bezpečnosti a úrovne informačnej bezpečnosti v skúmaných podnikoch.