Aplikácia všeobecného lineárneho regresného modelu pri skúmaní hĺbky príjmovej chudoby slovenských domácností - Dúžik, Ondrej, 1989-
Test štatistickej významnosti regresného modelu - úplný model ARPT_ DEPTH. Overenie štatistickej významnosti prínosu premenných k vysvetleniu variability hĺbky príjmovej chudoby domácností - úplný model ARPT_DEPTH. Detekcia vplyvných pozorovaní, analýza rezíduí a overenie podmienok všeobecného lineárneho regresného modelu ARPT_DEPTH.