Moderné metódy hodnotenia výkonnosti - Tóthová, Veronika
Prístupy k hodnoteniu výkonnosti. Hodnotenie výkonnosti s využitím ukazovateľov. Metóda EVA a jej koncept v slovenských podnikoch. Metóda BCS a jej implementácia v slovenských podnikoch.