Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti - Vanacká, Andrea
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť a konkurenčná výhoda. Konkurencieschopnosť na úrovni podnikov. Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť.