Assessment of The Solvency and financial condition report of the insurance companies in Slovakia for 2016 - Kamenárová, Mária
Požiadavky na zverejnenie Správy o solventnosti a finančnom stave poisťovne. Analýza zverejnených Správ o solventnosti a finančnom stave pre vybrané poisťovne na Slovensku za rok 2016. Vyhodnotenie.