Kľúčové faktory využívania finančnej podpory malých a stredných podnikov na Slovensku - Musa, Hussam
Identifikácia a vyhodnotenie kľúčových faktorov a bariér získavania nenávratných finančných príspevkov z operačných programov určených malým a stredným podnikom na Slovensku a návrh odporúčaní pre zefektívnenie systému finančnej podpory MSP na Slovensku.