Investment activity of insurance companies under the regulation "Solvency II" - Krátka, Zuzana, 1968-
Regulácia investičnej činnosti poisťovní rámcovými smernicami Solventnosť II a Omnibus II. Zásada obozretnej osoby. Regulácia investičnej činnosti poisťovní Delegovanými aktmi, technickými štandardmi a usmerneniami EIOPA.