Determinants of the non-life insurance demand - Ondruška, Tomáš, 1988-
Prehľad literatúry a výskumov dopytu po neživotnom poistení. Identifikácia významných determinantov individuálneho záujmu o majetkové neživotné poistenie v podmienkach Slovenskej republiky.