Analysis of the diversification effect in the estimation of economic capital and risk aggregation in the R language - Páleš, Michal, 1984-
Agregácia rizík a metódy agregácie rizík. Agregácia rizík pomocou kopula funkcií a ekonomický kapitál. Teória kopúl. Praktická analýza v jazyku R.