Contribution to the insurance market transparency - Pastoráková, Erika, 1972-
Poukázanie na transparentnosť v kontexte účastníkov na poistnom trhu s ich povinnosťami, motiváciou a očakávaniami vo vzťahu k transparentnosti celého poistného trhu. Použitie deskriptívnej metódy pre potreby opisu súčasného stavu a poukázania na problémové oblasti, ktoré s transparentnosťou poisťovní úzko súvisia.