Scenarios for interest rate developments and their impact of live insurance - Sakálová, Katarína, 1955-
Strýčný opis tri scenárov úrokových mier: pozvoľný rast a pokles úrokovej miery, dlhotrvajúce obdobie nízkych úrokových mier a infláciou tlačený nárast úrokovej miery. Hlavné riziká.